Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenen ve öğrenciler ile iş adamları ve sanayicileri bir araya getirmeyi amaçlayan "Kariyer Günleri" etkinliği devam ediyor. Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın son davetli konuşmacısı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin oldu.

Düzce TSO Başkanı Şahin, yaptığı konuşmada, "Kıymetli gençler, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime, eğitim kurumlarına ve geleceğimize yatırım yapmayı ilk hedefimiz olarak belirledik. İlköğretimden başlayarak üniversite ve lisans üstü eğitime kadar birçok alanda eğitime destek çalışmalarımız var. Bildiğiniz gibi Dünya’da endüstri 4.0 dönemi bitmek üzere. Artık tüm Dünya’da yapay zeka teknolojileri ve bu alandaki meslekler revaçta. İlerideki yıllarda 100 meslek kolunun 47’si olmayacak."

"Sizler de gelişiminizi bu bakış açısıyla yaparsanız ülkemize ve kendinize avantaj sağlamış olursunuz. Odamızın sosyal medya platformlarını ve internet sitesini takip edin. Bu platformlarda sizin de işinize yarayabilecek onlarca eğitim ve bilgilendirme seminerleri yayınlıyoruz." ifadelerini kullandı.