Düzce Merkez'den 40 ilköğretim okulunun katılımıyla başlayan “Genel Kültür ve Bilgi Yarışması” finali Gençlik Merkezi'nde yapıldı.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen yarışmanın finaline, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan yardımcısı Vahap Demirel, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Sedat Turgut, Şube Müdürü Haşmet Batur, öğretmenler ve öğrenciler yakından takip ettiler. Finale kalan Cumhuriyet İlköğretim, Mustafa Kemal İlköğretim, Kültür ve Yunusbey İlköğretim okulları yarıştı.
20 sorudan oluşan finalin sonunda, Yunusbey İlköğretim Okulu birinci, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ikinci ve Kültür İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Yarışmanın sonunda dereceye giren okullara çeşitli hediyeler veren Belediye Başkanı İsmail Bayram biz bu yarışmaları çok önemsiyoruz. Birinci olamayan öğrencilerimizin üzgün olduğunu görüyorum. Üzülmeyin önümüzdeki yıla daha iyi hazırlanıp birinci olma şansınız var. Sizler hem çalışacak, hem yarışacak, hemde çocukluğunuzu yaşayacaksınız dedi.