Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Düzce'ye gelen Kilisli öğrencilerin ilk grubu, Düzce'de geçirdikleri 5 günlük misafirliğin ardından, Düzce Üniversitesi kampüsünde bulunan anfitiyatroda düzenlenen gece ile memleketlerine uğurlandı.

Düzce Üniversitesi Anfi Tiyatrosunda düzenlenen eğlenceye Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Belediye Başkan Vekili Mehmet Özden, Gönül Köprüsü Komisyon Başkanı Sedat Turgut, Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu, öğrenciler ve çok sayıda misafir katıldı. Eğlencede Kilis'ten gelen öğretmenlere hediyeler verildi hep beraber hatıra fotoğrafları çekildi.

Ardından öğrenciler verilen konserle çoştu. Söylenen türkülere herkes hep bir ağızdan eşlik etti. Düzce'de kaldıkları süre boyunca bir çok dostlar edinen Kilisli Öğrenciler evlerine dönerken burada yaşadıklarını unutmama sözü verdi.

“Gönül Köprüsü” projesi kapsamında ilimizden ayrılan ilk gurubun ardından ikinci grubun da bugün ilimize gelmesi baklanıyar.