Bu anlamlı çalışmayı gerçekleştiren Bedirhan Kılıç'ı okulu yalnız bırakmadı. Bu sefer ziyaret Bedirhan Kılıç'a yapıldı. Düzce Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Düzce merkezde bulunan resim atölyesine ziyarette bulundular. Ziyaret, Bedirhan Kılıç'ın çarşı merkezindeki resim atölyesine yapıldı.



Ziyarete, Düzce Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Dursun Ali Yavuzyiğit başkanlığında resim öğretmenleri Tezcan Sarcan, Nagihan Kutlu Beyhan ,rehber öğretmen Zeki Bilgili ve her şubeden birer öğrenci katıldı.Ziyarette Bedirhan Kılıç, yaptığı çalışmaları arkadaşlarıyla paylaştı,kazandığı yarışmaların eserlerini gösterdi. Öğretmenler ve öğrenciler Bedirhan Kılıç'ı ilgi ve heyecanla dinleyip başarılarından dolayı tebrik ettiler.



Bedirhan Kılıç Kimdir ?

2001 Yılında Gölcük'te doğdu. İlk ve Ortaokulun öğrenimini Uzunmustafa İlköğretim Okulunda tamamladı. Düzce Güzel Sanatlar Lisesi sınavına girip, okulu dereceyle kazandı. 9. Sınıfta başladığı duvar çizimlere günden güne ilerleterek Düzce'nin bir çok mekan  ve okul duvarlarına eserlerini bıraktı. 10. Sınıfta ilk bireysel sergisini açtı. 11. Sınıfta Türkiye genelinde düzenlenen altın çizgi desen yarışmasında Türkiye birincisi oldu. Lise hayatının son döneminde Galatasaray Stadyumunda Çizimler yaptı. Hedeflemiş olduğu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi için çalışmalarına devam etmektedir. 

Haber: H. DURNA