Düzce Bilim ve Sanat Merkezi'nde eğitim gören ve müzikteki üstün yeteneği tanılamayla kabul gören 6. sınıf öğrencisi Derin Zehra Erdem büyük bir başarıya imza attı.
Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Ortaokul Bölümü’ne ara sınıflardan ayrılan tek kişilik kontenjan  için jüri üyelerinin karşısına çıkan Erdem, değerlendirmeyi başarıyla geçti.  
Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Ortaokul Bölümü’ne kayıt yaptırmaya hak kazanan yetenekli öğrenci, Düzce’yi gururlandırdı.  

Geçtiğimiz günlerde Bilkent Üniversitesi Senfoni Orkestrası'nın Fazıl Say eserlerini seslendirdiği etkinliğe katılan Derin Zehra Erdem, burada Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk tarafından bizzat tebrik edildi.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise yetenekli öğrencinin çalışmalarının Fazıl Say tarafından da takip edileceği ve kendisine mentörlük edileceği sözünü alındığı aktarıldı ve eklendi: “Kendisine yeni eğitim öğretim ve sanat hayatında başarılar diler, öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.”
 HABER:C.ÜSTÜNER