Gümüşova Belediyesi’nin düzenlediği, Hz. Peygamber Efendimiz (SAV)’i anma programına konuşmacı olarak davet edilen ünlü İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Düzce Üniversitesi’ne gelerek Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu makamında ağırlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin ve Üniversite Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş eşlik etti.



Düzce Üniversitesi ve Düzce hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi’nin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve yapacağı projeleri anlatarak, inşaatı sürmekte olan Üniversite Camisi hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na teşekkür ederek günün anısına hediye ve Düzce Üniversitesi’ni anlatan materyaller takdim etti.

Gümüşova Belediyesi’nden özel program
Ziyaretin ardından Gümüşova Belediyesi tarafından dün akşam Gümüşova Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası özel programına katılan ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gümüşovalılar’ın salonu doldurduğu programa, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Kurra Hafız Habip Deveci de katıldı. Deveci, okuduğu Kur'an-ı Kerim ile gönülleri mest etti. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konferans veren Hatipoğlu, Hz. Peygamber (SAV)’i tam anlamıyla ve eksiksiz bir şekilde anlamak gerektiğini söyledi. 



Programın sonunda Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap tarafından İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Kurra Hafız Habip Deveci’ye günü anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.





Haber: C. ÜSTÜNER