İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederek sosyal yardımlaşma faaliyetlerine Mart ayında başlayan Genç Tebessüm Derneği Düzce Şubesi, ilköğretim öğrencilerini mutlu etmeyi hedefleyen Çocuksu Hayaller Projesi için Bahçeköy İlköğretim Okulu'nda öğrencilerle buluştu. 

Projenin işleyişinde, dernek gönüllüleri projenin gerçekleştirileceği okulu tespit ederek öğrencilerden hayallerini resmetmelerini istedi. Çizilen resimler cocuksuhayaller.org adlı internet sitesi üzerinden bağışçılarla paylaşıldı.

Resimler cocuksuhayaller.org internet sitesi üzerinden sergilendikten sonra internet sitesini ziyaret eden hayırseverler çocukların resimlerini gerçeğe dönüştürdü. Çizdikleri resimlerdeki hayallerine kavuşan öğrencilerin hediyeleri, Bahçeköy İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrencilere ulaştırıldı.





Genç Tebessüm Derneği Genel Merkez'inin hayallerin de bazen gerçek olabildiğini göstermeyi hedefleyerek başlattığı projede bugüne kadar Türkiye'nin birçok yerinde ve ağırlıklı olarak köy okullarında bu mutluluk yaşadı.


Haber:Y.SEVER