Çocukların zihinsel, duygusal, sosyal ve fiziksel gelişimlerini sağlamak, onlara temel değer ve alışkanlıkları kazandırmak üzere sevgi ve ilgiye dayalı bir ortamda eğitimin verildiği Düzce Doğa Anaokulu'nda ayrıca Çocuk Üniversitesi modeliyle üniversite eğitimi anlayışı öğrencilere erken yaşta aşılanıyor.

Farklı öğrenme metotlarıyla zenginleştirilen oyunlarla öğrencilerin bilgiye eğlenerek ulaşması sağlanıyor. Bu çerçevede düzenlenen illüzyon gösterisiyle Doğa minikleri hem eğlenceli bir gün yaşadı hem de yeni bilgiler edinmeleri desteklendi.

Ankaya Aksiyon Tiyatrosu'ndan gelen ekip, öğrencilerin meraklı bakışları arasında illüzyon gösterisi sergiledi. 3 ve 4 yaş grubuna yönelik sahnelenen gösteriye öğrencileri de dahil eden İllüzyonist Gökhan Şanlı, bazı illüzyon numaralarını miniklere öğretmeyi ihmal etmedi.

Ayrıca Doğa Anaokulu öğrencilerine illüzyonun aslında bir el çabukluğu oyunu olduğunu anlatan İllüzyonist Şanlı, sergilediği gösterinin bir parçası olan şapkadan tavşan çıkarmanın göz yanılması olduğunu anlattı.

Pür dikkat izledikleri gösteriden oldukça keyif aldıkları gözlenen öğrenciler, heyecan ve dikkatle izledikleri illüzyon hakkında da eğlenerek bilgi sahibi olmuş oldu.

Haber:C.ÜSTÜNER