Cumayeri Ören Köyü'nde bulunan Şehit Nusret Akar İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenlerinden Bahadır Topal'ın geçtiğimiz günlerde yazdığı mail, 40 öğrenciye bayram sevincini doyasıya yaşattı.

Ailelerinin ekonomik durumları zayıf olduğu belirlenen 40 öğrenci için Sosyal Bilgiler öğretmeni Bahadır Topal kolları sıvadı ve ilk olarak çevrede bulunan fabrikalara daha sonrada Highway alışveriş merkezine mail atarak durum hakkında bilgi verdi.

Kendilerine ulaşan yardım talebi mailine kayıtsız kalmayan Bolu Dağı A.Ş. yöneticileri bugün ellerinde hediyeler ile o okula gitti.

Cumayeri Kaymakamı Murat Güven başta olmak üzere okul idarecileri tarafından karşılanan Bolu Dağı A.Ş. yöneticileri 40 öğrenciye kışlık kıyafet, 138 öğrenciye ise kırtasiye yardımında bulundu.

Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur kendilerine ulaşan yardım talebine kayıtsız kalmadıklarını dile getirerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Highway alışveriş merkezinde yapılacak olan etkinlere öğrencileri davet etti.


Cumayeri Kaymakamı Murat Güven eğitime yapılan katkıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek bu tür katkıların devam etmesini talep etti.



Hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu.

Haber; Ş.ÇAKIR