Global Girişimcilik Haftası dolayısıyla Düzce'de etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Düzce Üniversitesi ve TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde Düzce Üniversitesi Konferans Salonu'nda “İçindeki Girişimciyi Harekete Geçir” konulu panel düzenlendi.

Açılış konuşması yapan Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, ülkemizin girişimci olmak için son derece elverişli bir ortama sahip olduğunu vurgulayarak ihtiyacı duyulan tek şeyin “özgüven” olduğunu söyledi.

 

TOOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Yasemin Karslıoğlu ise girişimciliğin ülkelerin kalkınma hedeflerinin en önemli teminatları olduğunu ifade ederek dünyanın en büyük ekonomilerinin arasına girebilmek için mevcut girişimcilerin desteklenmesi yeni girişimcilerin de özendirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker,Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer ve TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy'un da katıldığı panelde, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, Teknorot Otomotiv Ürn. San. Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Leon