Değişen teknoloji ve yaşam tarzları sonucunda, insanlar arası kurulan iletişimde yaşanan değişiklikleri değerlendirerek, iletişime yeni bir boyut kazandırmayı amaçlayan Düzce Üniversitesi bu kapsamda etkinlikler düzenleyecek.

İletişime duyulan ihtiyacın önemine dikkat çeken Düzce Üniversitesi, gerçekleştireceği “#iletişimekimi” isimli organizasyonla iletişim, medya, sanat ve televizyon dünyasının duayenlerini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın da katılım göstereceği etkinlikte alanında yetkin ve başarılı insanlar, öğrenciler ile bir araya gelerek iletişime dair yeni fikirler, çözüm önerileri ve farklı bakış açıları üzerinde durulacaklar.

Etkinlikte ünlü isimlerle söyleşilerin yanı sıra; fotoğraf atölyesi, haber yazma atölyesi, kadın girişimciler atölyesi, okuma atölyesi, oyuncak atölyesi ve yaratıcı yazarlık atölyesi ile katılımcılara iletişime dair birçok fırsat sunulacak.

Düzce Üniversitesi,"Sizleri bireysel, kurumsal ve toplumsal İletişime yeni bir soluk getirecek #iletişimekimi organizasyonuna davet ediyoruz" ifadeleri ile herkesi bu etkinliğe davet ediyor.

Haber: İ. AYDOĞDU