Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı yılsonu etkinliği Konferans Salonunda düzenlendi. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler için ailelerde salonda yerlerini aldı. Programın başlangıcında Okul Müdürü Neval Saraçoğlu, kürsüde bir yılı değerlendiren bir konuşma yaptı. Saraçoğlu, 7 ana eğitim modülü kullanarak 10 ay çalıştıklarını ifade ederek çocukların nitelikli olmasıyla ilgili tüm kavramların özünü öğretmek istediklerini belirtti.

Saraçoğlu’nun konuşmasının ardından geleceğin kendine güvenen, sorumluluk sahibi ve sosyal bireyleri olacak olan minik ‘Doğa Harikaları’ gösterilerini sunmak için sahneye çıktı. Öğrenciler ‘Ben bir çocuğum ve ‘Atam’ şarkısını hep bir ağızdan neşeyle söyledi.

İngilizceyle Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrenciler, edindikleri birikimleri eğlenceli şarkılarla İngilizce söyleyerek dans ettiler. Öğrenciler bale ve kurdele dansı yaparak ailelerine görsel bir şov sundular.


Öğrenciler yılsonu etkinliğinde gelecek hafta kutlanacak Babalar Günü’nü de unutmadı. Programda Babalar Günü sebebiyle öğrencilerin babaları için hazırladıkları sürpriz paylaşıldı.Program sonunda anaokulu öğrencileri öğretmenlerinden aldıkları karnelerle ilk mezuniyet sevincini yaşadılar.

Doğa Koleji Çocuk Üniversitesi Anaokulu öğrencileri Okuma Bayramı’yla da bilgi ve birikimlerini aileleriyle paylaştı. Okuma Bayramı düzenlenen etkinliklerle son buldu.

Haber:Y.SEVER