İlk tören Anıtpark’ta
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programının ilk adresi Anıtpark Meydanı oldu. Atatürk Anıtı önüne Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması sonrası saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlama programı TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda devam etti.



Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun bahçesinde düzenlenen kutlama programına Vali Yardımcısı Adem Keleş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, diğer protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.



Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Okul Müdürü Hasan Yeşilyurt, yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili birer konuşma gerçekleştirdi. Öğrenciler İlköğretim Haftası ile ilgili şiirlerini okumasının ardından halk oyunları gösterisi sergilendi. 8. sınıf öğrencilerinden biri, ortaokula yeni başlayan 5. sınıf öğrencilerini temsilen bir öğrenciye, “Okulumuza hoş geldiniz çiçeği” verdi.



Düzce Güzel Sanatlar Lisesi müzik grubu müzik gösterisi sergiledi. Program protokolün sınıfları gezmesi ve fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.



Haber: C. ÜSTÜNER