26 Eylül itibariyle kapılarını yeni eğitim yılına açan Düzce Üniversitesi, bu yıl 30 bin öğrenci ve 2 bin 500'ün üzerinde çalışanıyla  2016-2017 Akademik Yılı'na “Merhaba” dedi.

“Önemli çalışmalara imza attık”

Yeni akademik yılı bir mesajla kutlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Değer Üreten Üniversite” felsefesiyle eğitim-öğretim hayatına başladıklarını ifade etti. Bugüne kadar üniversitemiz olarak akademik ve idari personel başta olmak üzere tüm mensupların destekleriyle önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Rektör Demircan Çakar, “2016-2017 Akademik Yılı’na başlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.” ifadesini kullandı.

“İnancım tam”

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrenci ve çalışanlarla birlikte gelişime katkı sağlayacaklarına inancının tam olduğunu belirttiği mesajında akademik ve idari personele yönelik şu ifadeleri kullandı: “30 bin öğrencimiz ve 2 bin beş yüzü aşkın çalışanımızla, hep birlikte ‘Bilim için bilim değil, toplum için bilim’ yaklaşımıyla ve hizmet aşkıyla çalışan siz değerli mensuplarımız; ülkemizin zor dönemlerden geçtiği bu günlerde, iş ahlakı ve hukukundan ödün vermeden özveriyle çalıştınız. Bu eğitim-öğretim yılında da birlik ve beraberlik duygusuyla bilime ışık tutan araştırmalarımız, sosyal sorumluluk projelerimiz ve bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalarımızla üniversitemizin, ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi için azimle çalışacağımıza inancım tamdır.”

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, mesajının sonunda, yeni eğitim öğretim yılında da üniversitenin kurulduğu ilk günkü azim ve heyecanı yaşadıklarını belirterek, bu azim ve heyecanla çalışanların yeni akademik yılını kutladı, ülke ve millete hayırlar getirmesini diledi.