İsmetpaşa ilköğretim Okulu'nun bayan velilerine yönelik olarak düzenlediği ve Esen Düğün salonunda gerçekleştirilen müzikli çay programına kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Düzenlenen çay programına çok sayıda öğrenci velisi, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

İsmetpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Arif Verimli burada yaptığı konuşmada “Düzce'nin geleceği parlak. Düzce Türkiye'nin parlayan bir yıldızı ve yerleşmeye müsait bir yerleşim birimidir. İsmetpaşa İlköğretim Okulu bini aşan öğrenci sayısı, eğitim faaliyetlerindeki aktifliği ve sürekli kendini geliştirmesi ile nitelikli bi reğitm yuvasıdır” diyerek programa büyük ilgi gösteren öğrenci velilerine ve emeği geçen herkese teşkkür etti.

Programı düzenleyen Okul Aile Birliği Başkanı Sunar Yıldız, okulun başta öğrencilerin kullandığı tuvaletler olmak üzere bir çok sorunu olduğunu ve velilerin katkılarıyla bu sorunları gidermeye çalıştıklarını belirterek katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından müzük eşliğinde çoşan öğrenci ve velilere, yapılan çekilişlerle çeşitli hediyeler verildi.