Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nin Düzce'de yapma sözü verdiği okuldan eser yok.TOBB'un Bolu'da yapma sözü verdiği okul yükselirken Düzce'de yapılacağı açıklanan TOBB Okulu'yla ilgili hiç bir icraat yok... TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Düzce TSO'nun davetlisi olarak geldiiğ Düzce'de yaptığı konuşmada okul sözü vermiş verdiği bu karar da TSO toplantısında büyük alkışla karşılanmıştı. TSO Başkaın Fahri Çakır, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu almış olduğu karardan dolayı teşekkür etmişti.

Verilen bu sözlerin ardından TOBB okulunun yapılacağı alan olan Nusrettin Mahallesi'ndeki eski Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bulunduğu alana gittik ve herhangi bir çalışma yapılıp yapılmadığını yerinde gördük... Bahse konu alanda TOBB Okulu'yla ilgili hiç bir çalışma yoktu. Öğrenciler yine deprem kalıntısı binada sıcakta kavruluyorlar soğukta donuyorlardı.

Şimdi soruyoruz: Okul sözü veren TOBB'un okul yapmaktan vazgeçmesi mümkün değil..Peki neden bu alan okul için hazırlanmıyor, neden TOBB'un inşaatı yapması için uygun bir ortam sağlanmıyor..Neden Düzceli yetkililer etkili davranmıyor..!

Haber:E.TAYHAN