Düzce Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu son 6 aylık dönemde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermek amacı ile düzenlediği sunumların 3.'sünü gerçekleştirdi.

Şerifoğlu, Konuralp Yerleşkesi Sosyal Tesisler toplantı salonunda düzenlenen toplantı ile Düzce Üniversitesi'nin son 6 ay içerisindeki faaliyetleri anlattı. Düzce Üniversitesi öğretim görevlileri, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı toplantıda basına ve Düzce kamuoyuna Üniversitenin çalışmaları ile ilgili olarak detaylı bilgiler verildi. Şerifoğlu geçen altı ay içerisinde üniversitenin önemli ölçüde yol katettiğini belirterek bu süreç içerisinde ciddi çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Şerifoğlu sunumunu gelecek 6 ay içerisinde yapmayı düşündükleri faaliyetleri anlatarak bitirdi. Önümüzdeki 6 aylık dönem için Şerifoğlu “ Sağlık Meslek Yüksekokulunu mutlaka kurmak istiyoruz. Mühendislik Fakültesini hayata geçireceğiz. Fen Edebiyat Fakültesi için çalışmalar olacak. Kamulaştırmaya devam etmeye çalışacağız. Alt yapı çalışmalarına devam edeceğiz. Mühendislik Fakültesini biraz ayaklandırabilirsek Tekno Park projesini gündeme sokacağız”dedi. Rektör Şerifoğlu'nun sunumunun ardından Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici tarafından katılımcılara yeni hastane binası hakkında son bilgiler verildi.