İlimizin ve Bölgemizin yerel yönetimleri, ticaret ve sanayi odaları, sanayi ve sivil toplum kuruluşları ile önemli işbirliklerine imza atan Düzce Üniversitesi, öğrencilerini geleceğe hazırlamak için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Kariyer Günleri etkinliği düzenliyor.

Öğrencilerin, mezuniyet sonrası iş olanakları ve iş yaşamı hakkında bilgi edinebilmelerine, sektörlerin istihdam politikaları hakkında bilgi sahibi olabilmelerine imkan sağlayan "Kariyer Günleri" etkinliği, 25 Şubat 2016 Perşembe günü Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda Bölgenin saygın iş adamlarından Önder Tonyalı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek. Saat 15.00’de başlayacak söyleşide Öncü Medya Grubu ve Düzce-Bolu Doğa Okulları kurucusu Önder Tonyalı, birikim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Öğrencileri, iş adamları ve sanayicilerin bir araya geleceği etkinlikle; geleceğin meslek profesyonelleri olacak öğrencilerin, iş dünyası temsilcilerinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanması amaçlanıyor.

Haber,S.KAŞKIR