Bugün karne töreni her okulda yaşanırken Konuralp'teki Nasırlı İlköğretim Okulu'nda da karne töreni heyecanı vardı. Okulda düzenlenen karne törenine Vali Bülent Kılınç, Garnizon Komutanı Albay Sabahattin Toprak, Belediye Başkanı İsmail Bayram ile Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman da katıldı.

Törende konuşan Vali Bülent Kılınç, Nasırlı İlköğretim Okulu öğrencilerini başarılarından dolayı kutladıklarını belirterek ''2008-2009 eğitim döneminde öğrencilerin başarı oranlarında yükselme görüldüğünü söyleyebiliriz. Bu başarı topyekun birliktelikle sağlandı. Bu birliktelik arasında özellikle velilerimizin katkısı çok büyük. Birlikte çalışmak öğrencilerimizin başarıdan başarıya gitmelerini sağlayacaktır. ''dedi.

Konuşmaların ardından, Nasırlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından halk oyunları ve skeç oyunlar sergilendi. Tören sonucunda öğrenciler sergiledikleri Kolbastı oyunu sonrası ise karnelerini Vali Bülent Kılınç, Garnizon Komutanı Albay Sabahattin Toprak, İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman ve Belediye Başkanı İsmail Bayram'dan aldılar.