Beyaz Ay Derneği Düzce Şubesi Başkanı Nurullah Çelebi’nin girişimleri ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile hayırsever iş insanı Hacı Hidayet Türkseven’in büyük katkılarıyla Düzce'ye kazandırılan ve hayırsever iş insanın adını taşıyan Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu'nda bugün mezuniyet töreni düzenlendi.

3-15 yaş grubundaki otistik çocukların eğitim-öğretim görmelerini sağlamak üzere merkeze bağlı Koçyazı Mahallesi Metek TOKİ girişinde faaliyet gösteren okulun lise son sınıf öğrencisi Saniye Şahin için düzenlenen mezuniyet törenine Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu da katıldı.

Meslek öğrenimi konusunda eğitim alan özel öğrenci Saniye Şahin, kendisini bu önemli gününde yalnız bırakmayan Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu'nu karşısında görünce büyük mutluluk yaşadı.



"Saniye gibi nice değerleri toplumumuza kazandıracağız"

Törende kısa bir konuşma yapan Kasapoğlu özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin topluma değer kattığını belirterek, "Gelişigüzel söylemiyorum, bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Saniye ve burada eğitim gören tüm öğrencilerimiz bizim birer değerimiz. Bu değerlerimizi ortaya çıkaran ve muhafaza eden başta öğretmenlerimize ve sizlere çok teşekkür ederim. İnşallah Saniye gibi nice değerleri toplumumuza kazandıracağız, nice mezunlar vereceğiz. Ben tekrar teşekkür ediyorum, Saniye'ye de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.



Tamamen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı hizmet veren ve Türkiye’nin sayılı özel eğitim merkezleri arasında bulunan Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ndeki mezuniyet töreni Kasapoğlu'nun Saniye ve beraberindeki öğrencilere hediye vermesi ve pasta kesimi ile sona erdi.

Haber: C.ÜSTÜNER