7 bine yakın öğrenci kontenjanı ayrıldı
2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı için 7 bine yakın öğrenci kontenjanı ayrılan Düzce Üniversitesi, yine tercih edilen yükseköğretim kurumları arasında yer aldı. Düzce Üniversitesi’ni tercih eden ve kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere, elektronik kayıt dışında şahsen kayıt imkanı da sunuluyor. Düzce Üniversitesi’ndeki şahsen kayıt işlemleri, Konuralp Yerleşkesi’ndeki Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi ile Düzce ve Akçakoca Yerleşkelerinde gerçekleştiriliyor.

Bilgilendirme stantları kuruldu
Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden kayıtlarını yaptırmak üzere gelen öğrenciler ve aileleri için Düzce Üniversitesi tüm imkanlarını seferber etti. Öğrencilerin ve ailelerinin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde gidermek isteyen Düzce Üniversitesi, kurduğu bilgilendirme stantlarıyla kısa sürede kayıt işlemlerinin rahat ve kolay bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor.  Kayıt yaptıran öğrencilere barınma, ulaşım ve burs gibi konularda da detaylı bilgiler veriliyor.

Kayıtlarlar için son gün 7 Eylül
Kayıt işlemlerini hızlı bir şekilde tamamladıkları için memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ve aileleri, kayıt merkezinde görevli Düzce Üniversitesi personellerine verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti. Düzce Üniversitesi’nde şahsen kayıtlar, 7 Eylül Cuma günü sona erecek.

Haber: C. ÜSTÜNER