Düzce’nin OKS ve ÖSS ‘de aldığı olumsuz sonuçların ardından başlayan seferberlik kapsamında velilere yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında Çilimli Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol tüm velilere eğitim sürecinde aktif rol almaları konusunda tavsiyeler içeren birer mektup gönderdi.

 

Geçtiğimiz haftalarda Öncü Tv ekranlarına konuk olan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf  Sezer, Düzce’nin eğitimde bulunduğu noktadan kurtulması için birebir markaj uyguladıklarını söylemiş ve eğitimin öğrenci ve öğretmen ayağının yanı sıra veli kısmı da olduğuna dikkat çekmişti.

Eğitimin üç önemli ayağından biri olan velilerin eğitime katılması noktasında. Söz konusu açıklamalara paralel olarak Çilimli Kaymakamlığı tarafından bir ilke imza atıldı. Çilimli Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol imzası ile velilere gönderilen mektupta, daha fazla başarı için destek vermeleri çağrısında bulunuldu.

Velilere gönderilen mektupta şu Kaymakam Gürbüzerol,  velilerin katkısı durumunda hedeflerin daha ileri götürüleceğini ifade etti. OKS sınavının yaklaşmakta olduğu belirtilen mektupta eğitimin gelişmesi için kaymakamlığın yaptığı çalışmalar anlatılırken, velilerin de öğrencileri yalnız bırakmaması gerektiği dile getirilirken, uyku saatleri, çalışma saatleri gibi konularda tavsiyeler verildi.