2010-2011 eğitim yılını tamamlayan Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda bugün mezuniyet töreni vardı. Bu yıl ikinci mezunlarını veren Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’ndaki törene Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, Araştırma Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Törende konuşan Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun hayal olduğunu düşünenlerin yanıldığını ve yine bir ilke imza atarak Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’na yeni yer tahsisi yapıldığının altını çizdi.

Daha sonra konuşan Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun yaptıkları ile kendini herkese kanıtladığının altını çizdi.

Yılmaz’ın ardından bir konuşma yapan Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Kaynaşlı’nın en güzel yerini yüksekokula verdiklerini ve eğitimde ilerlemek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ayhan Şamandar, slayt eşliğinde 2008 yılından bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’na katkı sağlayanlara plaket takdim edildi.

Daha sonra Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler sahneye çıkarak mezuniyetin tadını çıkardılar ve kep attılar.

Haber; R. BAL