Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulunda akşam saatlerinde "yüksekokulumuzun Dünü Bugünü ve Yarını" adlı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Millet Vekili Celal Erbay, Metin kaşıkoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Birol Şahin, Kaynaşlı meslek yüksek Okulu Müdürü yrd doç dr Ayhan Şamandar, öğretim üyeleri ve ilçe sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşma yapan yüksek okul müdürü yrd doç dr ayhan şamandar 2009 Yılında yapılan çalışmalar ve 2010 yılında yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Şamandar ayrıca okulun bazı ihtiyaçlarını Millet Vekillerine iletti ve destek istedi.
kaynaşlı halkına yardımlarından dolayı teşekkür eden şamandar bu desteklerin artarak devam etmesi okulumuzun gelişmesi açısından çok önemlidir dedi.
okul için elimden geleni yapacağım diyen Millet Vekili Metin Kaşıkoğlu, "inşallah bu çalışmalar dahada büyüyecek ve genişleyecek belkide kaynaşlıya önümüzdeki yıllarda bir fakülte gelmesi gündeme gelecek." şeklinde konuştu.
"Kaynaşlılılar şunu bilmelidirki okula kavuşmalarının tek sebebi kendileridir" diyerek konuşmalarına başlayan Millet Vekili Celal Erbay, "kaynaşlının efendiliği ve hizmet üretme olgusu bu ilçeye bu okulu kazandırmıştır. Önümüzdeki yıllarda Kaynaşlı Meslek Yüksek Okulunda Profosör ve Doçent eğitimcilerin çok olduğunu görmek istiyorum dedi..