Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda 2023 Eğitim Vizyonu faaliyetleri çerçevesinde ilçelerde Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurma çalışmaları devam ediyor. Daha önce Cumayeri İlçesi’nde kurulan Tasarım ve Beceri Atölyeleri bu kez Kaynaşlı İlçesi’ndeki okullarda kuruldu.


Konuya ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şunlar belirtildi: “2023 Eğitim Vizyonu Belgesi çalışmaları kapsamında Tasarım ve Beceri Atölyeleri kurma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.



Kaynaşlı ilçemizdeki okullarımızda değişik alanlarda toplamda 8 adet tasarım ve beceri atölyesinin kurulumu tamamlanmış ve yeni atölyeler için çalışmalar devam etmektedir.”
Bu kapsamda Cumayeri AKV Ortaokulunda Analitik Düşünme Becerileri Atölyesi ve Görsel Sanatlar Atölyesi, Karaçalı Süperlit İlkokulunda Yaşam Becerileri Atölyesi, Kumluca Ortaokulunda Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Üçköprü İlkokulu ve Ortaokulunda Yazılım ve Tasarım Atölyesi, Osmangazi İlkokulu ve Ortaokulunda Yaşam Becerileri Atölyesi ve Tabiat Atölyesi, Kaynaşlı Anadolu Lisesinde Sanat Atölyesi kurulduğu açıklandı.
HABER:C.ÜSTÜNER