Bu yıl önemli bir atılım gerçekleştirerek Yığılca dışındaki bütün ilçelerde Meslek Yüksekokulu açan Düzce Üniversitesi, gelişmeye devam ederken eğlenceyi de unutmuyor. Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu'nda da bugün bahar şenliği coşkusu yaşandı.

Kaynaşlı Kırgın Çayırı'nda düzenlenen etkinlikle hem öğretim görevlileri hem de öğrenciler hoşça vakit geçirme fırsatı yakaladı. Değişik aktivitelerin yaraldığı şenlikte değişik yarışmalar düzenlenerek öğrenciler doyasıya eğlendi.

Düzenlenen “Yayla Starı” şarkı yarışması ise şenliğe ayrı bir hava kattı. Yarışma da öğrenciler sesleriyle iddialı olduklarını gösterirken yarışma sonunda birinciliği Fatih Aydın aldı. Sesiyle şenliğe katılanları adeta büyüleyen Elif Karagöz ise gönüllerin birincisi seçildi.

Düzenlenen şenliği bundan sonra da yapmayı düşündüklerini belirten Yüksekokul Müdürü Ayhan Şamandar da yaptığı açıklamada “Öğrencilerle birlikte bu yıl ilkini düzenlediğimiz şenlikte hoşça vakit geçirdik. Bu şenliği bundan sonraki yıllarda da artan öğrenci kontenjanlarımızla birlikte yapmayı düşünüyoruz. Şu an yurt konusunda da Kaynaşlı'da sorun yaşamıyoruz. Şimdilik okul olarak sorun yaşamıyoruz diyebilirim.” ifadelerini kullandı.