Mustafa Kemal Ortaokulu tarafından düzenlenen kermes büyük ilgi gördü. Gıdadan süs eşyalarına pek çok stand açılan ve okul bahçesinde gerçekleştirilen kermes renkli görüntülere sahne oldu. Veliler, standlarda alış veriş yaparken, öğrenciler de okul bahçesine kurulan oyuncaklarda keyifli zaman geçirdiler.



Okul müdürü teşekkür etti

Kermesin amacıyla ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Muhsin Celep, 2 gün sürecek kermes için okul aile birliği başkan ve üyeleri ile velileri vermiş oldukları destek için teşekkür etti. Celep, bilgisayarların yenilenmesi için planlanan kermesin sonucunda okula sağlanacak ek gelirin bilgisayarların yenilenmesi için kullanılacağını söyledi.



Kermes yarın da açık olacak

Mustafa Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ebru Atalı da kermesin gördüğü ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek,
‘Okulumuz için yapılan satışlar sayesinde güzel bir sonuç elde ettik. Hedefimizi tutturduk’ şeklinde konuştu. Düzceli esnafın kermes sonunda yapılacak çekiliş için hediye desteği verdiğini belirterek, teşekkürlerini aktaran Atalı, kermesin herkese açık olduğunu, öğle tatiline çıkan memurların pilav nohut yemek için kermese geldiklerini dile getirdi. 





Haber: S. AYAN