Dün İl Genel Meclisi’nde üyelere hesap veren ve Düzce’deki başarısızlığın nedenlerini açıklayan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer kendisini günah keçisi karşınızda sözleri ile tanımladı. Başarısızlığın kişiselleştirilmemesi gerektiğini vurgulayan Sezer, kimsenin kendisini kamuoyu önünde küçük düşürmeye hakkı olmadığını söyledi. Sezer ilin başarı seviyesini yükseltmek için zamana ihtiyaç var derken Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ise milli eğitimin acilen masaya yatırılması gerektiğini belirterek gereken tedbirleri alacaklarını söyledi. 

    Sendikalardan, Milli Eğitim camiasından ve siyasi partilerden fikirler alacaklarını ifade eden Keskin, “Eğitimle ilgili ortak bir konsorsiyum kurmak gerekiyor” dedi. Düzce’de sınav sonuçlarına göre alınan neticenin hiç de iç açıcı olmadığını belirten Keskin, bu konuda parti içinde toplantı yaptık. Gereken tedbirleri alacağız. Milletvekillerimizle görüştüğümüzde de bu kanaate vardık” dedi..
    Keskin, bu konudaki çalışmaların merkez ilçe teşkilatı tarafından yapılacağını da dile getirerek, Milli Eğitim şuan da bizim önceliklerimiz arasındadır dedi.