Şükran Öney Anaokulu öğrencileri 2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk döneminde öğrendikleri sonucunda yaptıkları el emeği ürünler, yiyecekler ve çeşitli faaliyetler Düzce Belediye Sergi Salonu’nda görücüye çıktı.

Düzenlenen serginin açılışı Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın eşi Nurgül Dağlı, Düzce belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar ve Miktat Çelebioğlu, İl Milli eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Halk Eğitim Müdürü İlhan Çetin, Anaokulunun Kurucusu Şükran Öney yaptı. Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından öğrenciler el becerilerini misafirlere tanıttı.

“Çocuklarımızı yormamak ama en güzel şekilde bilgilendirmeyi hedefliyoruz”
Anaokul Müdürü Emine Taşlı, Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk olan e-twinnig’te etiket alan projeleri sergilediklerini belirttiği konuşmasında şöyle konuştu:

“Şükran Öney Anaokulu olarak 10.yılımızı yaşıyoruz. Her yıl elimizden geldiğince hem öğretmenlerimizle hem ekibimizle hem minik öğrencilerimizle hem değerli velilerimizle belli çalışmalar yapıyoruz. E-twinning Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildik. Etiket alan projeleri sergiledik. Çocuklarımızı yormamak ama onlara kavram kazandırıp en güzel şekilde bilgilendirmeyi hedefliyoruz.”

“Küçücük okulla çok şey başarıyor öğretmenlerimiz”
Anaoukulu Kurucusu Şükran Öney ise, sergide küçük çocukların yapmış olduğu eserleri gördüğünde kendisini dünyanın en mutlu insanı gibi hissettiğini belirterek, “Çünkü küçücük okulla çok şey başarıyor öğretmenlerimiz. Türkiye’de 3., Düzce’de 1. okul olma özelliğini 4 senedir taşıyoruz. Bunlar benim için hep gurur verici şeyler. Güçlü kadınlar, güçlü çocuklar, güçlü eğiticiler ülkemizi güçlü kılacak inşallah” şeklinde konuştu.

Haber: H.GÜRSOY