Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Galatasaray taraftar topluluğu Ultraslan, yardıma muhtaç bir okula kütühane bağışlamak için 2 hafta önce " Bir Kitapta senden" kampanyası başlattı.
Henüz 2 haftalık kampanyaya Beşiktaş taraftar gurubu Çarşı'da destekte bulundu. Her geçen gün çığ gibi büyüyen kampanyaya Düzce Belediyesine bağlı Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) ev sahipliği yaptı.
2 haftada yaklaşık bin kitaba ulaşan kampanya için, UltrAslan Batı Karadeniz bölge sorumlusu Emre Kumaşoğlu Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ile bir araya geldi. Kampanya ile ilgili geniş bir bilgi veren Kumaşoğlu: "Hedefimiz kütüphaneler haftasında yardıma muhtaç bir okula kütüphane bağışında bulunmaktı. Her geçen gün destekler büyüdü ve kitaplar TOGEM'de birikti" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ise başlatılan kampanyanın yerinde olduğuna değinirken, " Düzcemizde kitap okuma yüzdeleri çok düşük. Fakat bazı okullarımızında kütüphaneye ihtiyacı bulunuyor. Başlatılan bu proje gerçekten çok hoş ve güzel. Eğitime destek vermek için yapılan bu kampanyaya biz de destek olabilir. Burada toplanan kitaplar önce bizim belirleyeceğimiz komisyonun elinden geçmelidir. Bu yüzden komisyonumuz ile kitapları incelememiz gerekiyor. En yakın zamanda bu kampanya sayesinde bir kaç okulumuza kütüphane açılacaktır. Destekleriniz için teşekkür ederim." dedi.