Eğitim öğretim sezonu başlarken yaz aylarında da Düzce genelinde tadilata ihtiyacı olan okullarda çalışmalar yapılmıştı. Merkeze bağlı Esentepe Köyü’nde bulunan ilkokulda da eğitimciler ve öğrenci velileri tarafından tadilat çalışmaları gerçekleştirilmişti.

Mavi Ağaç Derneği Düzce Şubesi üyeleri de okulda yapılan tadilat sonucunda eksik kalan çalışmaları tamamlamak için hareket geçti. Üyeler, eksik kalan sıva tamiratları, duvar boyaları, su tesisatının onarımı ile eksik armatör ve vitrifiye montajlarını tamamladı.


“Okulumuza getirme sözü verdik”
Konuyla ilgili dernekten yazılı açıklama yapılarak şu ifadelere yer verildi:

“İlimizin Esentepe Köyünde bulunan ilkokulda geçtiğimiz yaz tatili döneminde okulda faaliyet gösteren eğitimciler ve öğrenci  velileri bir araya gelerek okulun fiziki ihtiyaçlarını gidermek üzere bir çalışma gerçekleştirmişlerdi. Yapılan çalışmada  okul duvarları boyanmış  , ihtiyaç duyulan mobilyalar tamamlanmış ,  ve dersliklerdeki bir takım eksiklerin giderilmesi sağlanmıştı. Yaz döneminde  öğretmenlerimizin ve velilerin güzel bir amaçla başlattıkları bu özverili çalışmaya biz de dernek olarak katkı sağlamak istedik.  Bu sebeple kendileri ile iletişime geçip  gerekli yasal izinleri de alarak okulda eksik kalan sıva tamiratları, duvar boyaları, su tesisatının onarımı ile  eksik armatür ve vitrifiye montajlarını tamamladık.  Dernek olarak sene içinde yapacağımız tüm eğitsel içerikli  etkinlikleri de okulumuza getirme sözü verdik. Çalışmamızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”  

Haber: M. AYDIN