Düzce’de bugüne kadar 7-19 Yaş Aile Eğitim seminerine katılan yaklaşık 4 bin veli sertifikalarını aldı Milli Eğitim Müdürlüğü hedefini 70 bin veliye eğitim vermek olarak belirlerken, bugün TOKi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda da sertifika töreni düzenlendi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve veliler katıldı.
Programda, okula katkılarından dolayı işadamlarına plaket, 7-19 yaş aile eğitiminde başarılı olan velilere de sertifika verildi. Okul öğrencileri gelen konuklara müzik ziyafeti sundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, 7-19 aile eğitim programının yürütülen en iyi proje olduğunu belirterek hedeflerinin 70 bin veliye ulaşmak olduğunu dile getirdi.

Yazıcı, “İlimizde yürütülen en önemli projelerden birisidir. 8 hafta boyunca velilerimiz ve öğretmenler beraber oldular. Bu eğitimde daha çok ergeni tanımak, iletişim kurmak, birlikte büyümek ve 8 konuda eğitim aldılar. Düzce’de 3 bini geçtik 70 bine ulaşmayı hedefliyoruz.” Dedi.

 

Okula katkıda bulunan ve plaket verilen İşadamlarını temsilen konuşan Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, ilköğretim okullarına önem verdiklerini söyledi.
Zengin, “ İlköğretim okullarına, önem veren firmalardan biriyiz. Düzce’de bizden daha çok yardım eden çok ciddi Düzceli vatandaşlarımız var. Ben onları temsilen burada olduğumu düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber: S. YANAR