İmalat sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda mesleki eğitimin geliştirilmesi yoluyla bilginin rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın “İmalat Sanayisine yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında Düzce’den projeye katılan 6 mesleki ve teknik eğitim okulu önemli bir başarıya imza attı.

Başarılı olan mesleki ve teknik eğitim okullarımız ve projeleri şu şekilde oluştu:

“Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Vizyonumuz Brode Tasarlamak Misyonumuz Marka Olmak Projesi. Düzce Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Çağdaş Eğitime Giden Yolu Simülatörlerle Donatıyoruz Projesi. Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Endüstri 4.0 İçin Güçlü Mesleki Eğitim Projesi.  Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Mektepli Kadın Şefleri İmalata Hazırlıyoruz Projesi. Gölyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Gölyaka Mesleki Eğitimle Uzmanlaşıyor, İstihdama Kavuşuyor Projesi. Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi; Cumayeri'nde Mesleki Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi.”

Düzce’den projeye katılan okullar maddi olarak da önemli bir başarıya imza atarak 2 milyon 726 bin 71 TL mali destek kazanmayı hak ettiler.

Haber: M.AYDIN