Minik ellerden büyük çalışma... Ödevle başlayan Türk Bayrağı çalışması, törenle açılışı yapılan  sergiyle noktalandı. Kalıcı Konutlar'da bulunan Cumhuriyet İlkokulu 2-A sınıfı Öğretmeni Zeynep Oktay'ın bayrak ödevini başarıyla kağıda döken öğrencilerin bu emeği karşılıksız kalmadı. 

 


Öğrencilerinden Türk bayrağının renklerini yansıtan metaryallerden bayrak hazırlamalarını isteyen Öğretmen Oktay, birbirinden güzel bayrakları sergiyle görücüye çıkarma kararı aldı. Öğrencilerin kendi emekleri ile hazırladığı bayraklar, "Türk Bayrağı Sergisi" adı altında okulda düzenlenen bir törenle açıldı. 

Çok sayıda velinin yanı sıra Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz'ın da katılım gösterdiği sergi, açılış kurdelasının kesilmesiyle katılımcılarla buluştu.


Serginin konusuna uygun şekilde açılış günü kırmızı-beyaz kıyafetler giyerek okula gelen minik öğrenciler, sergi boyunca kendi bayrakları önünde durdu. 

Katılımcılara bayraklarını hazırlarken ne tür malzemeler kullandıklarını büyük bir sevinçle anlatan 2-A sınıfı öğrencilerinin başarılı çalışması veliler ve okul idaresi tarafından da takdirle karşılandı.  

Haber;C.ÜSTÜNER