MEB Müsteşar Yardımcısı Remzi Kaya, beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Nuri Cantürk, Daire Başkanı Mehmet Özcan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Güzeldal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer ve Şube Müdürü Salih Ekici ile birlikte Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

Müsteşar Yardımcısı Remzi Kaya, öğrencilere hitap ederek onlara tavsiye ve önerilerde bulundu. Genel Müdür Ömer Balıbey'in yeni pansiyon binası yapılması için Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi'ni öncelikli ilan etmesini teyit eden Müsteşar Yardımcısı Kaya, 2012 yılı bütçesinden tahsislerin yapılacağı ve süratle pansiyon binasını yapacaklarını ifade etti.Okul bahçesinde bir süre öğretmenlerle sohbet eden Remzi Kaya, daha sonra okuldan ayrıldı.

Düzce MEM tarafından yapılan interaktif deneme sınavında tüm rakiplerini geride bırakarak il birincisi olan Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Beyza Kolçak'a ödülü Müsteşar Yardımcısı Remzi Kaya tarafından verildi.

Tüm rakiplerini geride bırakarak il birincisi olan 9. sınıf öğrencisi Beyza Kolçak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.
Beyza Kolçak'a ödülü MEB Müsteşar Yardımcısı Remzi Kaya tarafından törenle verildi. Törene Genel Müdür Yardımcısı Nuri Cantürk, daire başkanı Mehmet Özcan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Güzeldal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer ve Şube Müdürü Salih Ekici katıldı.

Haber; R. BAL