Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından “40. Mezunlar Günü" düzenlenecek. 31 Mayıs Pazar Günü saat 12.00’da Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşecek etkinliği duyurmak ve Düzcelileri davet etmek üzere Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya Öncü Medya Grubunu ziyaret etti.

Düzce MYO Müdürü Ömer Sivrikaya, köklü bir geçmişe sahip olan meslek yüksekokulunun 40. Geleneksel Mezunlar gününün geçmiş yıllardan farklı olacağını belirtti.

Sivrikaya “Bu yıl geleneksel mezunlar gününde format değişikliği yaptık.  Her zamanki mezunlar gününden farklı olarak mini fuar havasında yapıyoruz. Meslek yüksekokulunda ürettiğimiz ürünler ve Düzce’mizde üretilen Düzce’mize has ürünlerin satışa sunulduğu stantlar olacak. Halkımıza açık bir etkinlik haline döndürdük. Tüm Düzcelilerin bu anlamda katılımını bekliyoruz.”dedi.

“40. Mezunlar Günü’nün” Güzel bir hafta sonu etkinliği haline getirildiğine dikkat çeken Sivrikaya, mezunlar gününe il dışından da katılım beklediklerini ifade etti ve Düzcelilere seslendi:

 “Biz Düzce’nin 40 yıllık geçmişi olan bir değeriyiz. Bu değere herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz.”

Haber;S.KAŞKIR