DÜ Kaynaşlı MYO El Sanatları Bölüm Başkanlığı tarafından açılan “Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu ve Mezuniyet Sergisi” görücüye çıktı.Açılış kurdelası Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Kartal, Kaynaşlı Milli Eğitim Müdürü Hasan Can'ın katılımıyla hizmete açılan sergiye daire müdürleri, dernek yöneticileri, ilçe halkı, öğretim elemanları ve öğrenciler de hazır bulundu.

 

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli, programda yaptıkları konuşmalarda sergide emeği geçenleri tebrik ettiler.

 

Geleneksel El Sanatları Programı öğrencilerin  yıl boyunca hazırlamış oldukları tezhip, minyatür, ebru, halı tasarım, çini ve hat eserlerinden oluşan sergide, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Yapı Ressamlığı Programı öğrencileri yapmış oldukları  mimari maketler de sergilendi.

 

Ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören sergi, 22 Mayıs 2015 Cuma akşamına kadar Kaynaşlı Meslek Yüksek okulunda ziyaret edilebilecek.

Haber;E.TAYHAN