Düzce'nin en eski okullarından olan ve bu yıl kuruluşunun 100. yılını kutlayan Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda yıldönümü etkinlikleri devam ediyor. Okul yönetimi etkinlikler kapsamında bugün Kızılay Kan Merkezi ekiplerini okula çağırarak “Bir milyon iyi insan aranıyor” kampanyasına destek vermek amacıyla kan bağışında bulundu.

Kan bağışı hakkında bilgi veren Okul Müdürü Murat Zengin, böyle hayırlı bir işe yardım ettikleri için mutlu olduklarını belirterek “Okulumuzun 100. yıl etkinlikleri kapsamında bugünde okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin katkılarıyla kan bağışında bulunuyoruz. Gerçekten veliler ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi. Amaç Kızılay'ın bir milyon iyi insan kampanyasına katkıda bulunmaktı. Buradan kan bağışında bulunan bütün herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

100. yıl etkinliklerinin ikinci dönemde de devam edeceği ifade eden Zengin, “Etkinlikler kapsamında kutlamalara devam edeceğiz. İkinci dönemde de öğrencilerle birlikte değişik etkinlikler yapacağız. Yani okulumuzun 100. kuruluş yıldönümünü bir yıl boyunca yapılacak etkinliklerle kutlayacağız.” şeklinde konuştu.