Bugün gerçekleşen Boğaziçi İlköğretim Okulu bilişim sınıflarının açılış törenine Düzce Valisi Bülent Kılınç, Alay Komutanı Sabahattin Toprak, İl Milli Eğitm Müdür Yusuf Sezer, TSO Başkanı Metin Büyük, İl Kültür Turizm Müdürü Özcan Budak, okullara bilişim sınıfları kuran firmanın Genel müdürü Leon Kalma, Firmanın kalite sistem müdürü Fatma Kanca, okul yöneticileri,öğretmenler,öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Okuldaki programda konuşma yapan Düzce Valisi Bülent Kılınç, bilgisayar ve internet sayesinde artık öğrencilerin hemen her bilgiye çok rahat ve çok kısa bir sürede ulaştığını ifade etti. Kılınç, eskiden teknolojik gelişmelerin çok az olduğunu da belirterek şimdiki gençlerin çok şanslı olduklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ise “Çocuklarımız Düzce'de faaliyet gösteren bu hayırsever firmamız tarafından bilgisayarlı eğitime kavuştular ve çok mutlu oldular. Teknolojik gelişmelerin son hızla devam ettiği dünyada çocuklarımızın bu gelişmelerden geri kalmaması için her okulda bilişim sınıflarına ihtiyaç var” dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan Bozağiçi İlköğretim Okulu bilişim sınıfında 15 öğrenci bilgisayarı ve 1 adet öğretmen bilgisayarı bulunuyor. Vali Kılınç tarafından açılışı yapılan bilişim sınıfında Kılınç ve öğrenciler bilgisayarları inceledi. Boğaziçi İlköğretim okulundaki sınıfın açılışının ardından 19 Mayıs İlköğretim Okulu'nun da bilişim Teknoloji sınıfının açılışı yapıldı.