Öğrencilere özel etkinlik... Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşil Düzce Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nde “Kukla Gösterisi” düzenlendi.

Organizasyona Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay, Düzce Belediye Meclis Üyesi ve Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Gönül Asuk, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç, Yeşil Düzce Özel Eğitim Merkezi idarecileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. İstanbul’dan Düzce’ye sık sık gelerek engelliler adına yapılan organizasyonlara gönüllü olarak katılan ve katkı sağlayan Gamze Elibol’un da bulunduğu etkinlikte öğrenciler eğlenceli dakikalar yaşadı.

Etkinlikte, çocukların kukla gösterisinden duyduğu mutluluk gözlerinden okundu. Başkan Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay yaptığı açıklamada, “Burada eğitim gören çocuklarımızı sosyal hayata kazandırmak için bizler de elimizden geleni yapmalı, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hazırladığı etkinliklerle özel çocuklarımıza pozitif ayrımcılık yapıyor. Bu açıdan kendilerini tebrik ediyor ve kutluyorum. Çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Haber: C. ÜSTÜNER