İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman Arsal Anadolu Lisesinde Öğrencilerle bir araya geldi ve önemli uyarılarda bulundu. Arsal Anadolu Lisesi'nin konferans salonunda yapılan söyleşiye konuşmacı olarak katılan Kahraman'ın yanı sıra Toplum Destekli Polislerde katıldı. Öğrencilere ilimizde yaşanan asayiş ve trafik olaylarının gidişatı hakkında bilgiler veren Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, daha sonra öğrencilere uyarılarda bulundu. Adana'da yaşanan olayları anlatan kahraman öğrencilerden bu durumu ders almalarını ve bir ağabey nasihatı olarak arkadaş çevrelerine çok dikkat etmeleri gerektiğini bir kaç kez vurguladı.
Öğrencilere “Düzce'de 13 ekip sizin için çalışıyor” diyen Kahraman “Ağabeyleriniz, ablalarınız gece gündüz sizin huzur ve güvenliğiniz için uğraşıyor. O yüzden sizde size yapılan nasihatları dikkate alarak üzerinize düşen görevi yerine getirin” şeklinde konuştu.

Daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Kahraman bir öğrencinin “Polisler neden kendi yaşadıkları illerde görev yapamıyorlar” sorusuna cevap olarak “Nüfusu beşyüz binin altında olan yerlerde görev yapamıyorlar. Polisler kendi yaşadıkları ilde görev yapmaları onları etki altında bırakıyor” dedi.
Yapılan söyleşinin ardından Toplum Destekli Polisler tarafından Öğrencilere broşür ve kitapçıklar dağıtıldı.