Konuralp Anadolu Lisesi Öğrenci Temsilcisi 11.sınıf öğrencisi Berat Öztürk ve beraberindeki öğrenciler, Öncü Medya’nın Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasını ziyaret etti.

Ziyarette Öncü Medya Genel Müdürü Murat Yavuz ve Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ile bir araya gelen öğrenciler, Öncü Medya bünyesinde bulunan Öncü Haber ve Manşet Gazetesi’nin işleyişine ilişkin bilgi aldı.

“Kendimize inanalım”
Ardından Öncü Haber mikrofonuna, 2018-2019 eğitim öğretim yılının 2.dönemi için tüm öğrencilere başarılar dileyen Öğrenci Temsilcisi Berat Öztürk, şunları kaydetti:
“Hepimizin ikinci döneminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Öncelikle sizlere çok sevdiğim bir sözü söylemek istiyorum. Her şey hayalle başlar bunun temelinde inanç yatar. İnanırsanız başarırsınız bizde öğrenciler olarak kendimize inanırsak başarırız. Kendine inanmayıp gayret etmeyen arkadaşlar var ben bunu şuna benzetiyorum. İbadet etmeden cennete girme isteyen insanlar gibi ders çalışmadan da üniversiteye gitmeyi düşünüyorlar. Bu başlıca bir yanlış herkesin kendine güvenip çaba gösteresi gerekiyor.



Yetkililere çağrıda bulundu…
Ayrıca bir konuda da yetkililere çağrıda bulunmak istiyorum. Düzce İl Halk Kütüphanemiz gayet büyük ve işlevli fakat bir eksiği var. Biz öğrenciler, kütüphanede masa ve sandalyelerin eksik olması nedeniyle oraya gittiğimizde ders çalışmak için yer bulamıyoruz. Çalışma yerlerinin azlığı da kütüphaneyi etkin bir şekilde kullanamamamıza neden oluyor. Konuyla ilgili çözüm bulunmasını talep ediyorum.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ