Birleşik Markalar Derneği tarafından başlatılan “Türkiye’nin Markaları 250 Bin Çocuk Giydiriyor” projesi kapsamında Düzce genelinde 108 okulda toplam 4 bin 741 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.
Valilik Toplantı salonundaki programda konuşan Vali Adnan Yılmaz, böyle hayırlı işlerde aracı olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Vali Adnan Yılmaz, “Bize emanet yavrular sanayicilerimizin ayakkabıları ile ısınacak. Çocuklarımız okullara kalın montlarla daha rahat gidecek. Birleşik Markalar Derneği’ne bu yardımı Düzce’de yapılmasına karar verdikleri için çok teşekkür ediyoruz.  Eğer biz istersek okullarımızdaki fiziki yapıları daha modern hale kavuşturur, çocuklarımızın ihtiyaçlarını el birliği ile karşılarız.” Dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ise bugün sosyal sorumluluğun güzel bir örneğinin sergilendiğine dikkat çekti.
Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve DESA Genel Müdürü Burak Çelet de “Çocuklarımızın üşümeden okula gitmesinde biz perakendecilere çok fazla görev düşüyor. Bunun bir kısmını yüklendiğimiz için mutluluk duyuyoruz.”dedi.
Konuşmaların ardından mont ve ayakkabıların bulunduğu paketler temsili olarak okul müdürlerine protokol üyeleri tarafından verildi.