Düzce Ticaret Meslek Lisesi'nde önümüzdeki yıldan itibaren eğitim ve öğretim vermeye başlayacak olan Pazarlama ve Perakende bölümünün dalları ile ilgili öğrencilere bilgilendirme eğitimleri veriliyor.
Sigortacılık, satış yönetimi ve reklamcılık ile emlak komisyonculuğu dallarında 2010-2011 eğitim öğretim döneminde açılacak olan dallardan sigortacılık konusunda Allianz Sigorta Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğünden acente temsilcileri Göker Kurtuldu ve Tolga Parmaksız tarafından öğrencilere hayat sigortaları ve bireysel emeklilik sistemi üzerine bilgiler verildi.
Okulun 10. sınıflarında okuyan toplam 62 öğrencinin önümüzdeki yıl seçecekleri bölümler için bu günden bilgi sahibi oldukları hayat sigortacılığı konusunda yine öğrenciler tarafından hazırlanan anket çalışmaları da önümüzdeki günlerde Düzce’de değişik kesimler arasında değerlendirilecek.
Parmaksız ve Kurtuldu’nun açıklamaları kimi zaman tahtada örneklerle gösterildi.
Yaklaşık 2,5 saate yakın süren bilgilendirme toplantısında Allianz sigorta acente temsilcileri Tolga Parmaksız ve Göker Kurtuldu öğrencilerin sordukları soruları yanıtladılar.