Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, kendisine Düzce Valiliği’nin resmi twitter hesabından ulaşan Bilgi Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Vedat Yüksel’in çağrısına kayıtsız kalmadı.



Öğretmen Vedat Yüksel, geçtiğimiz 2 Kasım tarihinde Vali Dağlı’ya bir mesaj yazarak,“Sayın Valim, yoğun programınız arasında vakit bulursanız Bilgi Ortaokulu’na çocuklarla bir söyleşi yapmaya gelir misiniz? Çayımız da var. Çocuklara, bir devlet adamı ile söyleşi yaptırmak ve bir hedef koydurma, sözümüz vardı” dedi.



Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile birlikte Kalıcı Konutlarda bulunan Bilgi Ortaokulu’nun yolunu tuttu.

Burada 8.sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek söyleşide bulunan Dağlı, çocukların kişisel gelişim, başarı ve Düzce'ye ilişkin birçok sorusunun içtenlikle yanıtladı.



“Yoğun çalışma programı içinde bizi kırmadı”
Okulun Türkçe Öğretmeni Vedat Yüksel, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklama, “Bilgi Ortaokulu olarak çocukları kişisel gelişim sosyal akademik ve kültürel faaliyetler konusunda sürekli takip ediyoruz. Bu sene daha farklı bir organizasyon yapalım dedik ve Vali Beyi söyleşi için davet edelim dedik. Vali Bey'in twitter adresine bir mesaj atarak kendisini davet ettik ve yoğun çalışma programı içinde bizi kırmayarak geldiler. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.