24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Düzce Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından bir gece düzenlendi.
Eğlence gecesine Düzce Valisi Bülent Kılınç, AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Başar Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Emekli Öğretmenler, Eğitim Gönüllüleri ve öğretmenlerin yanı sıra, eğitime katkı sağlayan işadamları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan geceye katılanlara, terörizmin eğitimle yenileceğini anlatan bir slayt gösterisi sunuldu. Eğitime ve eğitimciye katkı sağlayan işadamlarına eğitime gönül veren eğitimcilere DEG-DER tarafından hazırlanan plaketleri protokol tarafından verildi.
Eğitime katkı sağlayanlara plaketlerini veren Vali Bülent Kılınç, “En güzel destek eğitime yapılandır ve sizleri kutluyorum.” dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Başar ise hazırlanan plaketleri katkıda bulunanlara verdikten sonra yaptığı konuşmada “Ben bir köy öğretmeniydim. Müsteşarlık yaptım. Şimdi de Milletvekilliği yapıyorum. Burada sizlerin alın teriniz ve elemeğinden keserek yaptığınız yardım ve katkıları takdirle karşılıyor ve hepinizi alkışlıyorum.” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen bu programda Bitlis Milletvekilini olması dikkat çekerken Düzce Milletvekilleri’nin olmaması ise değişik yorumlara neden oldu ve davet edilip edilmedikleri ise uzun süre konuşuldu.
Program skeçler ve ses sanatçıların şarkıları eşliğinde son buldu.