Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonunda okul inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Vali Fidan’ın İnceleme gezisinde  İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ,İl Özel İdaresi genel Sekreteri Muharrem Tozan , İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve teknik personel de hazır bulundu.

Vali Ali Fidan sırasıyla Beyciler Mahallesi’nde yapımı devam eden Mehmet Akif İnan İmam-Hatip Lisesi, Karahacı Musa Mahallesi’ndeki Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı, Gümüşpınar Mahallesi’ndeki Mehmetçik İlköğretim okulu, ,Şıralık Mahallesi’nde bulunan Kız Meslek Lisesi, RAM binası ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Ticaret Meslek Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulunup yetkililerden inşaatların son durumlarıyla ilgili bilgiler aldı. İncelemeler sırasında açıklama yapan Vali Fidan inceleme hakkında bilgiler verdi. “Çalışmalarda aksaklık olup olmadığına bakıyoruz. Bir sorun varsa çözümü için bilgi alıyoruz. Hafta içi yapacağımız toplantıda eksiklikleri masaya yatıracağız. Binaların bir an önce bitirilerek yeni başlayacak eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışıyoruz.” dedi.

Vali Ali Fidan daha sonra Kalıcı konutlar bölgesine geçerek Güzelbahçe Mahallesi’nde  yapımı devam eden Hafız Hasan Şen Kur’an Kursu inşaatını inceleyip  burada vatandaşlarla bir süre sohbet edip incelemelerini sonlandırdı.

Haber:Y.SEVER