Yeni eğitim öğretim yılının açılmasına artık günler kaldı. Okula yeni başlayacak olan öğrenciler için okullar pazartesi günü açılacak. Diğer öğrenciler ise 19 Eylül pazartesi günü ders başı yapacak. Eğitim öğretim sezonunun yaklaşması ile birlikte Valilik ve milli eğitim de kolları sıvadı.

Geçen yıl üniversite yerleştirmeleri ve SBS’deki başarı grafiğinin daha da artması için bu yıl eğitimde iş sıkı tutulacak. Bu kapsamda Vali Vasip Şahin, okul müdürleri ile Perşembe günü saat 10:00’da Valilik konferans salonunda bir toplantı yapacak.

Yapılan toplantıda Düzce’deki tüm okul müdürleri hazır bulunacak. Yeni eğitim sezonuna hazırlık döneminde okulların yaptığı hazırlıklar ve okullardaki eksikliklerin masaya yatırılacağı toplantıda okul müdürleri Vali Vasip Şahin’e hesap verecek.

Yapılacak olan toplantı ile birlikte eğitime sıkıntılı bir giriş yapılmaması için önemli kararların alınması beklenirken Vali Vasip Şahin’in okul müdürlerine yıl içerisinde uygulanacak olan projeler üzerinde hassasiyetle durmasını isteyeceği öne sürüldü.

Geldiği günden bu yana eğitime verdiği önemi her platformda gündeme getiren Vali Şahin, özellikle aile öğretmenliği projesinin bu yılda da uygulanması için okul müdürlerine talimat vereceği öğrenildi.

Haber; R. BAL