3, 4 ve 5 yaş grupları için Covid-19 salgını sebebiyle yeni normalleşme döneminde kontenjanların sınırlı tutulduğu Düzce Üniversitesi Anaokulu, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tahsis edilen deneyimli, donanımlı ve güçlü kadrosuyla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürüyor.

Eğitim faaliyetlerinin yanında gerçekleştirilen sosyal faaliyetler ve Düzce Üniversitesi destekleriyle göz dolduran Anaokulu’nda 08:00-13:00 saatleri arasında Okul Öncesi Eğitimi, 13:00-17:00 saatleri arasında ise Kulüp Etkinlikleri (Sosyal Faaliyetler) uygulanmaktadır.

Eğitim-öğretim programı Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre düzenlenen Düzce Üniversitesi Anaokulu’nda öğrencilere, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve öğleden sonrası için atıştırmalık şeklinde beslenme hizmetleri sunuluyor.

Yeterli sayıda deneyimli eğitim kadrosuna sahip, ayrıca yardımcı personellerin de görev yaptığı Anaokulu, Düzce Üniversitesi lojmanları yanındaki binada hizmet vermektedir. Ön kayıtlar şahsen yapılmakta olup detaylı bilgilere 1391 dahili numaradan ulaşılabiliyor.