2007 - 2008 Eğitim Öğretim yılında Kardeş Okul Projesi kapsamında Özel Öncü Eğitim Kurumları ve 100. Yıl İlköğretim Okulu arasında kurulan bağın sonucu olarak 100. Yıl İlköğretim Okulunda  Özel Öncü Eğitim Kurumları Okul Aile Birliğinin katkılarıyla yaptırılan Çok Amaçlı Salon' un açılışı Düzce Valisi Bülent Kılınç tarafından yapıldı.

 

Özel Öncü Eğitim Kurumları Okul Aile Birliğinin katkılarıyla yapılan Çok Amaçlı Salonun açılışını Düzce Valisi Bülent Kılınç gerçekleştirdi.Törene Düzce Valisi Bülent Kılınç,Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sebahattin Toprak, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ve Özel Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı' nın yanı sıra 100. Yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Düzce Valisi Bülent Kılınç tarafından gerçekleştirilen açılışın ardından Öncü Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Başkanı Belgin Efe yaptığı konuşmada 2007 - 2008 Eğitim öğretim yılında 100. Yıl İlköğretim Okulu ile kardeş okul olduklarını belirterek salonun bu kapsamda yapıldığını söyledi.

 

 

Özel Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı, kardeş okul projesinin kendisini ziyaret eden iki öğretmen ile başladığını, okul aile birliğinin bir süre için değil sürekli olarak kardeş okul ile ilgilenmesini istediklerini söyledi.

  

Tonyalı Kardeş Okul 100. Yıl İlköğretim Okulu' na Çok Amaçlı Salon yaptırdıklarını, . Bundan sonra da bu okulumuza katkılarının süreceğini, okulun önündeki yola asfalt yapılmasını konusunda Vali Bülent Kılınç’ın desteğini isteyeceklerini, ayrıca okulun laboratuarını da yapmayı düşündüklerini, ancak içinin malzemeleri konusunda da Validen destek isteyeceklerini dile getirdi.

 

Konuşmaların ardından 100. Yıl İlköğretim Okulunun yıl boyunca yaptığı etkinliklerle ilgili slayt gösterisi yapıldı. Tören Halk Oyunlarında İl İkincisi olan 100. Yıl İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibinin Zeybek ve Çiftetelli gösterileri ile devam etti.

 

 

Tüm hünerlerini sergileyen öğrenciler törene katılanlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

 

 

Tören sonunda Düzce Valisi Bülent Kılınç, Özel Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı' ya eğitime katkılarından dolayı plaket takdim etti.